Yemek hizmetlerinin yeterli eğitim ve kültür düzeyine sahip olmayan ehliyetsiz insanların ellerine terk edildiği tespiti ile toplu yemek hizmeti alanında 2018 yılında faaliyete başlayan Vip Catering & Yemek Hizmetleri kısa süre içerisinde önemli bir başarı yakalamış, yıllardır bu alanda faaliyet gösteren şirketlerle kalite rekabetinde öne geçme yarışı içerisine girmiş bulunmaktadır.
1000 yemek / gün kapasiteli çağdaş yemek üretim tesislerinde, hijyenik ortamda eğitimli personeli ile yemek üretimine devam eden şirketimizin kısa dönemdeki hedefi kaliteden ödün vermeden sektörün önde gelen firmalarından biri haline gelmektir. Uzun dönemli hedefimiz ise bu alanda zirveye yerleşmektir. Sosyal sorumluluk ve çevre bilinci ile hareket eden Vip Catering & Yemek Hizmetleri olarak amacımız HACCP sistemini uygulayarak %100 gıda güvenliği sağlamak, hijyenik ve lezzetli yemekler üretip, müşteri istekleri doğrultusunda ve müşteri beklentilerinin de üstünde hizmet sunarak müşteri memnuniyetini sağlamaktır.