Avrupa Standartlarına Uygun Üretim...

 

Bu sayılara ulaşmak ve ulaştığımız sayıları geçmek için, gıda sektöründe belirlenen evrensel standartları uyguladığımız gibi personelimize personelimizi düzenli olarak eğitimler sağlayarak onları güncel bilgi ve teknolojilerden haberdar ediyoruz.

 

İsteğe Özel Mutfak Ekibi Kurma

 

İdari ve operasyonel faaliyetlerin yürütüldüğü merkezimiz ve merkez mutfağımız, Bilkent Üniversitesi'nde bulunmaktadır. Bunun dışında, her birinin başında yöneticileri bulunan birçok ilde temsil edilmekteyiz. Ayrıca, istenen yerde özel mutfak kurarak, üretim ve dağıtım hizmeti de verebilmekteyiz.

 

Bildirim Yönetimi

 

Sağlıklı bilgi akışı için, kendi bünyemizde bir yazılım geliştirdik. C-Pack adında. Bütün geribildirimleri kayıt altına alıyoruz. Birimlerin kendi içlerinde, diğer birimlerle ve müşterilerle doğru iletişim kurmalarını sağlamış oluyoruz.
(Teklif verme aşamasında, çalışan profili, istekler, mönü kap sayısı, gramajlar, reçeteler, belirleniyor.)

 

Kontrol Aşaması

 

Her sabah, gıda mühendislerimiz, bakteri üremesini engelleyebilmek için yemeklerin iç sıcaklık değerlerini kaydeder; her yemekten numune alır, bunları 72 saat muhafaza eder.
Yine her sabah, tadım ekibi tarafından tüm yemekler kontrol edilir.